lördag 24 april 2010

Olika saker vi gör

Om man befinner sig i våra hemtrakter, dvs Norrköping, så kan man plocka åt sig ett exemplar av gratistidningen NollElvan och läsa häpnadsväckande saker. Befinner man sig i Linköping så kan man plocka åt sig NollTretton och läsa samma sak. Befinner man sig någon helt annanstans och inte vill bege sig till Östergötland så kan man läsa vad som skrivs på hemsidan istället.

När vi inte talar med journalister så ägnar vi oss åt att mixa nästa platta "Death, Jail or Hillbilly Music". Den mixas i sedvanlig ordning av Magnus Hedin på Studio Fredrikson i Boxholm. Vi har hunnit halvvägs och tänker ta itu med resten så fort unge herr Hedin har repat sig från en släng av Gula Febern som han dragit på sig. Tio egna kompositioner, Stonewall Jackson's "Smoke Along The Tracks" och en version av "Over in The Glory Land" har ni att se fram emot.

När vi inte pratar med journalister eller mixar nya skivan så repar vi in lite nya låtar till nästnästa skiva som kommer att heta "Trailerpark Idlers At Carnegie Hall"... eller något helt annat.

Tillsvidare kan ni lyssna på vår version av Johnny Paychecks "The Johnsons Of Turkey Ridge"



1 kommentar:

  1. Kanon bra låtar, vart kan man köpa er CD? Morgan måsta var en gåva från högre makter som sitter med denna enorma skriv kramp. Tack för denna fina musik

    SvaraRadera