söndag 23 maj 2010

Linköping, Radio & Countrywood

Fredag 28/5 - 2010 kommer i århundraden att ses som en glädjens dag för innevånarna i Linköping, då kommer Trailerpark Idlers att spela på Konsert & Kongress med start 20.00. De som på grund av sjukdom och liknande är förhindrade att komma ska inte göra något dumt, Sveriges Radio P4 kommer att spela in det hela. Givetvis är det fri entré och baren är öppen. Fler orkestrar spelar och vilka det är kommer vi att meddela på vår Facebooksida under veckan.

Innan vallfärden till Linköping inleds bör ni ta och läsa intervjun på den alldeles utmärkta sidan Countrywood. Där får ni en inblick i vår verklighet och vårt sätt att se på omvärlden, skakande läsning.

Resten av helgen så tycker vi att ni ska göra en insatts för våra kollegor Cold Mountain Band. Läs närmare på Countrykanalen hur det ska gå till. Gör nu som vi säger så att det blir lite ordning på TV-underhållningen.

Bara för att ni inte ska få för er att vi är självupptagna så blir dagens film "Shotgun Boogie" framförd av Hawkshaw Hawkins, en av alla dessa som fått på tok för lite uppmärksamhet.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar