måndag 10 januari 2011

TILL LÄTTJANS LOV

Här skriver vi inte alltför ofta. Vi skyller det på lättja, monsterfilmer och samhället.


Har det hänt något som är värt att skriva om då? Ja, det är helt och hållet upp till er kära läsare att avgöra.


För ett tag sedan kom vår dubbel-CD ”In Praise Of Idleness” och en recension av den kan läsas på Countrywood. ”Att nämna favoritlåtar på den här plattan är minst sagt svårt. Så fort man plitat ner en dyker nämligen en ny upp, och så en ny, och ännu en ny på det...” sägs det bland annat och den får betyget 8 av 10 möjliga.


Den alldeles utmärkta webbsidan Countrykanalen stängdes tyvärr ned vid årsskiftet. Vill man fortsätta att läsa det Per Gyllingberg skriver så kan man besöka Bull's Place. Där kan man även ladda ner en gratis Trailerpark Idlers-EP med fyra sånger. Två av sångerna kommer från ”In Praise Of Idleness” och de två övriga återfinns enbart på EP'n.


När man har laddat ner och lyssnat sig till det stadiet då man sitter med tom blick och dreglar så vill man givetvis ha hela skivan. Smidigaste sättet att skaffa den är då att besöka nätbutiken alltomcountry.se och beställa skivan där. Förutom "In Praise Of Idleness" så går det även att beställa de tidigare mästerverken ”Well, That's Life... Or It Was” och ”Death, Jail Or Hillbilly Music” i denna eminenta skivbutik.


Vill man veta hur det såg ut och lät när vi spelade i Hedvigs Kyrka i början på December så kan man titta på den här filmen:





Den 29/1 så spelar vi på Sam's Krog i Norrköping. Det är ett litet trevligt ställe med pilsner, fri entré och tre timmar stenhård Hillbilly/Honky-Tonk/Country. Kan knappast bli bättre.

Den 15/2 håller Johnny Cash-kännaren Lars Lindfors ett föredrag om Countrymusik på Norrköpings Stadsbibliotek och Trailerpark Idlers står för det musikaliska inslaget.


Övriga spelningar vi har inbokade framöver är The Ultimate Country Cruise 12-13/3 och High Chaparral Country Music Fetival 17-19/6.



Länk tillintressant.se
Länk till Bloggkartan

1 kommentar:

  1. Så kul att det rör på sig :-D

    Önskar er ett härligt och framgångsrikt år!

    Många kramar från mig <3<3<3

    SvaraRadera